19. nov. 2014

MAC HAUL

 photo mac_zpsaddeec35.jpg

Lipliner
 HERE | Eyeshadow HERE

I går, imens jeg ventede på min mor, kiggede jeg lidt rundt i MAC i magasin. Jeg havde egentlig haft kig på produkterne hjemme fra, på deres hjemmeside. Men jeg ville lige se dem "live". Jeg har en palette til 15 øjenskygger, som jeg prøver i hærdigt at fylde ud, indtil videre har jeg fyldt otte øjenskygger. Så jeg ønsker mig et par stykker eller flere i julegave. Jeg må indrømme jeg har en stor kærlighed til MAC, og største delen af min makeup kommer fra MAC.


Jeg er til naturlige og brunlige øjenskygger, ikke for meget farve. Og hvis der skulle være en farve, så bruger jeg dem tit til eyeliner lige ved øjenvipperne. Men jeg må nu sige, at jeg har fået øjnene, ha ha, see what I did there?, op for de mere rød-lilla'lige farver. Jeg synes især på den her tid af året, at de er super flotte. Jeg har købt Blackberry og Antiqued. Blackberry er en matte øjenskygge med en kold lilla undertone, sååå flot. Og Antiqued er en mere rødlig farve med guld lignende glimmer i, perfekt til julefrokoster! De er så super bløde og de er lette at blende ud, de koster 100 kr. pr. stk. hvis man køber dem som refil, hvis man gerne vil have den i deres egen "boks" koster de 150 kr.

Den sidste ting jeg købte var en lipliner. I den flotteste bær/bordeaux farve, som hedder Beet. Den passer perfekt til årstiden igen, hvor de lidt mørkere farver kommer frem. Hvilket jeg personligt er mest til, hvad angår læberne. Om sommerne foretrækker jeg orange frem for de pinke farver. Men om efteråret/vinteren så er de bær og lidt lilla'ish farver som jeg elsker. Og jeg har ikke en lipliner, så jeg tænkte at den ville go' at prøve. Man kan også bruge en lipliner som løbestift og bare fylde læberne helt ud, eller selvfølgelig putte en læbestift over, men det har jeg ikke tænkt mig. Dog hvis man kun bruger en lipliner, vil jeg anbefale at bruge en læbepomade under, da de godt kan være lidt tørrende.

SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Nanna Sam. All rights reserved.
MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig