27. jul. 2018

FOR THE SPORTY TYPE


Jeg er ægte drenge-pige, med kæmpe stort D! Da jeg voksede op spillede jeg fodbold med drengene på vejen samt i diverse pauser i folkeskolen. Jeg gik i skole i fodbold tøj, nyt sæt hver dag og har ellers altid beklædt mig meget komfortabelt fremfor fancy eller 'trendy'. Det var først i mine midt teenager år at jeg begyndte at klæde mig mere... "pige agtig" - med kjoler, nederdel og mi hår ikke opsat i en hestehale.

Track Suit Joggers [Zara] Track Suit Top [Zara]

Jeg er stadig vild med jogging bukser i alle former! Intet bedre faktisk - eller jo, det skulle da være et nyt fodbold-sæt haha. (Ja, jeg går stadig væk i fodbold sæt/trøjer). Zara har altid været gode til at mikse det sporty med de lidt mere feminine og det syntes jeg i hvertfald de opnår med dette fine sæt!

Jeg er ellers ikke meget til 'tøse farver' - såsom lyserød eller lyseblå, generelt pastel farver. Men lige ved denne kombination, er jeg faktisk rimelig vild med det! Jeg ville personligt både have sættet på samlet, men også hver for sig. Og især trøjen taler til mig, den kan bruges til så meget!

At slaske rundt i derhjemme, til et par fine sort jeans eller en fin stram nederdel! Også let at 'dress up' med et par højhælet støvler eller et par stiletter. Man kan også køre hele sporty-stilen og tage et par sneakers på - hvilket jeg nok ville. Eller i vinter/efterår perioden et par fede støvler med hæl! 
SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Nanna Sam. All rights reserved.
MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig